PääsivuFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Hahmojen esittely

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Veera A.
Admin


Viestien lukumäärä : 124
Join date : 19.10.2008

ViestiAihe: Hahmojen esittely   La Syys 12, 2009 4:12 pm

Esittele hahmosi täällä. Huom! 1 viesti per käyttäjä!

Veera, tallin omistaja
Ikää Veeralla on 24 vuotta. Veera A. on mukava sekä reipas ihminen, joka ei turhaan ujostele. Veera tekee Katveessa kaikkea, välillä opettaa ratsastustunneilla, hetken päästä pitää agilitytreenit, sitten tekee paperitöitä ja päättää kiillottaa Katveen ikivanhat pokaalit museohuoneesta.

Niin kuin jokaisella ihmisellä, myös Veeralla on puutteensa. Veera on melko herkkä kiroilemaan, vaikkei olisi edes kovin huonolla tuulella.

Veera on alle 175 cm pitkä, hoikka nainen. Olkapäiden yli ulottuvat hiukset ovat kaksiväriset; yltä vaaleat ja alta punaiset. Veera pukeutuu usein farkkuihin tai kulahtaneisiin ratsastushousuihin. Yleensä hänellä on jokin pitkähihainen, harvemmin hän on pelkkä teepaita tai toppi yllään. Veeralla on melkein aina hieman kylmä, siksi kaulahuivi Veeran kaulassa ei ole edes kesäkuussa epänormaali näky.Muut Veeran pelaamat hahmot:

Katriina, eläinten lääkintävastaava & kartanossa eläinten ruokintavastaava
Katriina aloitti työt Katveessa 16. joulukuuta vuonna 2008. Ikää naisella on 22 vuotta, hän on vähän Veeraa nuorempi. Katriinalla on kartanossa oma huone, mutta tämä asuu virallisesti keskustassa ystävänsä kanssa kerrostaloasunnossa. Kuitenkin tämä viettää suurimman osan ajastaan Katveessa töitä tehden ja muiden kanssa hengaillen ja rupatellen.

Katriinan tunnistaa kyllä pitkänkin matkan päästä. Naisen punainen rastatukka erottuu helposti isommistakin ihmismassoista. Katriina vetää aina omaa linjaa vaatetuksensa suhteen, usein hänet näkee värikkäissä vaatteissa tai mekkoon pukeutuneena. Katriina on ystävällinen ja huoleton, ja aina kun kysyt häneltä mikä neuvoksi kun hevonen yskii tai koiran henki haisee (tavallista enemmän), saat varmasti päteviä neuvoja sekä luultavimmin samantien saat mukaasi jotain Katriinan valitsemaa uutetta tai mitä hän kokeekaan tilanteeseen sopivaksi lääkkeeksi. Katriinalla on naamassa yhtä jos toistakin lävistystä.

Katriina kannattaa eläinten luonnonmukaista hoitoa, eikä niinkään kemikaaleilla synnytettyjä lääkkeitä. Ruokakomerossa on Katriinalle annettu alue, jossa on kaiken maailman lääkerohtoja ja yrttejä. Silloin vasta meteli nousee, jos kaappi tyhjenee.


Erkki Salonen, talonmies/ravihevosten kouluttaja/tallimestari
Erkki syntyi tilalla, ja on tehnyt pikkupojasta asti siellä töitä. Ikää Erkille on kertynyt 58 vuotta, mutta työskentelyä ei ikä juuri jarruta. Erkki peri tilan vuonna 1973, isänsä kuoltua. Erkki oli Katveen ohjissa vaimonsa Kaisan kanssa siis 35 vuotta, ja tietenkin on asunut Katveessa koko ikänsä.

Erkkiä etsiessä kannattaa tarkistaa tallit (erityisesti ravureiden lähettyviltä), navetta tai joku sellainen paikka, missä tehdään varmasti töitä. Hän pitää erityisesti ravihevosista ja lehmistä, ja suosii suomalaisia rotuja. ”Jos näen toimettomia nuoria tilalla, on varmaa, että melko pian heillä on jotain tekemistä!” Erkki innostuu helposti tarinoimaan Katveen historiasta tai sitten Erkki sepittää vanhoja legendoja ja satuja. Niitä kuunnellessa vierähtää helposti tovi tai useampi.

Erkki on lyhyehkö ja tanakka mies,  hiukset ohenee ja hiusraja vetäytyy, sekä hiuksien ruskea väri harmaantuu. Erkki käyttää mielellään lippalakkeja ja muita hattuja.


Kaisa Salonen, kokki/kartanon emäntä
Kaisa on Erkin aviopuoliso, iältään 52 vuotias. Kaisa on kuin kanaemo, joka ottaa kaikki liikkeellä olevat tipuset siipiensä suojaan. Kaisa tekee aivan mahtavia suussasulavia ruokia, ja hänet löytää hyvin usein keittiöstä.

Kaisan ja Erkin huoneisto löytyy kolmannesta kerroksesta kartanossa. Siellä Kaisa tutkii monia keittokirjojaan, ja kirjoittaa tilan tapahtumia päiväkirjoihin muistiin. Jokainen Kaisan kirjoittama päiväkirja päätyy museohuoneeseen, jolloin menneisyyden tapahtumia voi lukea vähän vähemmän aikaa sitten tapahtuneista asioista.

Kaisa siivoaa kartanoa mielellään ja auttaa nuoria esimerkiksi hoitohevosen rikkinäisen loimen korjaamiseen. Herttainen ihminen.

Oskari, hevosten liikuttaja/jokapaikanhöylä
Oskari on Veeran serkkupoika. Nuorukainen on tottunut puuhaamaan erityisesti hevosten kanssa, mutta toimii aikalailla jokapaikanhöylänä, vaikka pääasiallinen toimenkuva Katveessa onkin hevosten liikuttaja.

Kaksikymppinen mies on huumorintajuinen ja tempperamenttinen. Oskari on pitkä ja hoikka poika, joka on saanut vähän lihasmassaa tallitöistä. Pojalla on tummat hiukset ja siniset silmät, ja usein hieman vino hymy naamallaan. Oskarilla on monia paheita joista hän ei ole päässyt eroon serkkunsa nipottamisesta huolimatta; edelleen poika tervaa keuhkojaan tupakanpoltolla, flirttailee tallitytöille ja kettuilee kenelle tahansa. Ratsastajana Oskari on taitava, sillä tämä aloitti pikkupoikana jo ratsastamisen Veeran kanssa.

Nuorukainen asuu Katveen päärakennuksessa.

Mira, (pien)eläintenhoitaja
Mira opiskelee oppisopimuksella pieneläintenhoitajaksi. Tyttö työskentelee Katveessa pääosin pieneläinten parissa, mutta ehtiessään ratsastaa mielellään ja hoitaa hevosia. Mira on henkilökunnan nuorin edustaja, 16-vuotias. Mira asuu keskustassa äitinsä luona, mutta punkkaa välillä Katveessa joko kennelissä tai päärakennuksessa.

Justin, hevosenhoitaja
Justin edustaa Katveen international-puolta. Australiasta Suomeen saapunut surffari on työskennellyt lapsuudesta asti hevosten parissa, ja kaipasi opiskeluun ja elämäänsä hieman vaihtelua, joten hän haki töitä Pohjoismaista ja päätyi Suomeen Katveen tilalle joulukuussa 2011. Poika on korvaamaton apu hevosten koulutuksessa, ratsutuksessa ja kilpailutuksessa, mutta Justin auttaa mielellään myös muiden eläinten parissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://katve.palstani.com
 
Hahmojen esittely
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hoitajien nurkka :: Esittelyt-
Siirry: